Tietoa aromasta

AROMA TUOTTEITA JO VUODESTA 1924

Aroman valmistamat ja jakelemat tuotteet ovat erittäin pätevien asiantuntijoidemme luomia ja perustuvat vuosien tieteellisen tutkimukseen ja perusteelliseen tieteelliseen analyysiin.

Jokaisen uuden tuotteen luomisprosessin tulee noudattaa tiukkoja teknisiä standardeja, mukaan lukien valmistava markkinatutkimus, mikrobiologinen valvonta, laboratoriotutkimukset, riippumaton asiantuntija-apu ja kuluttajatestit.

89 vuoden kokemuksemme hyödyntämisen lisäksi, käytämme uusinta teknologiaa ja nykyaikaisia ​​laitteita.

Yhtiömme valmistaa laajaa valikoimaa hiusvärejä luonnollisista ainesosista. Nykyaikaiset laitteet workshopeissa ja laboratorioissa, sekä merkittävät tieteelliset- ja henkilöresurssit mahdollistavat sen, että voimme tarjota tuotteita luonnollisista ainesosista ja taata tasaisen laadun, joka täyttää korkeimmat kansainväliset standardit. Tuotteemme on suunnattu suurelle joukolle kuluttajia ympäri maailmaa.

AROMA:n tavoite on tarjota kuluttajille korkealaatuisia tuotteita kohtuulliseen hintaan,  jotka edistävät heidän terveyttään ja kauneuttaan.

AROMA on ottanut käyttöönsä monitasoinen lähestymistavan tuotteisiin, johon kuuluvat:

  • Lisätyt luonnolliset ainesosat;
  • Matalaselluloosaisen kartongin käyttäminen yksittäisten tuotteiden ja tuotteiden ryhmäpakkaamisessa;
  • Keskustutkimuslaboratorio, workshop-laboratorioit ja yhtiön asiantuntijat noudattavat tiukasti suunnitelmaa yleisestä laadunvalvonnasta.